AHJUKARTULID VÖNERI-SEENE TÄIDISEGA


Vaata kõiki retsepte
voner_ahjukartul_big.jpg

AHJUKARTULID VÖNERI-SEENE TÄIDISEGA

Lihtsatest koostisosadest nagu kartul ja seened saab Vöneri abiga luua suurepärase lohutustoidu - Vöneri- ja seenetäidisega ahjukartulid.

120 min 6

KOOSTISAINED

TÄIDIS 1

  • 1 pakk Vönerit
  • 200g šampinjone või kukeseeni
  • 1 väike või ½ suurt sibulat
  • 1 küüs küüslauku
  • sool
  • pipar

TÄIDIS 2

  • sinepi- kurgisalatit
  • 6 spl Vöneri Mother of Sauces kastet

KARTULID

  • 6 suurt kartulit
  • 6 spl oliiviõli
  • meresoola
  • Serveerimiseks värsket tilli või murulauku

VALMISTAMISJUHEND

  1. Pese kartulid harjaga hoolikalt puhtaks. Kuivata ja torka kartulitesse kahvliga augud. Lõika kartuli pealispinnale kaks ristlõiget. Kalla lõiked üle õliga raputa maitsestamiseks ka meresoola.
  2. Mässi iga kartul eraldi fooliumisse, küpseta 175 kraadises ahjus 1,5–2 tundi.
  3. Viiluta seened ja tükelda sibul. Prae seeni paar minutit pannil, lisa sibulad ja pruunista paar minutit. Lisa Vöner ja hauta segades mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Võta küpsenud kartulid ahjust välja ja pigista kartuleid külgedelt nii, et need avaneksid ristlõike kohalt ja täidise jaoks tekiks mõnus avaus.
  5. Täida iga kartul sinepisalati, 1 spl Mother of Sauces kastme ja seenetäidisega. Täidis, mis päris kartuli sisse ei mahu saad kaunistuseks kuhjata kartuli peale.
  6. Kaunista värskete ürtidega.
  7. Serveeri kuumalt.

DJDT

Ajalugu

Versions

Aeg

Settings from voner.settings.dev

Headers

Request

SQL queries from 1 connection

Static files (359 found, 0 used)

Templates (4 rendered)

Cache calls from 1 backend

Signals