SOE VÖNERI-SEENE SALAT


Vaata kõiki retsepte
vöner_seenesalat_large.jpg

SOE VÖNERI-SEENE SALAT

Vöneriga saab põnevust anda paljudele erinevatele salatitele. See soe salat Vöneri viiludega pakub naudingut seenesõpradele.

10 min

KOOSTISAINED

SALAT

  • 275 g salatisegu (spinat, rucola, salatilehed)
  • 200 g Vöneri viilud
  • 280 g puravikke või šampinjone
  • 2 spl oliiviõli

KASTE

  • 5 spl oliiviõli
  • 1 spl balsamiäädikat
  • 1 tl dijoni sinepit
  • suhkur
  • sool
  • pipar

VALMISTAMISJUHEND

  1. Esmalt valmista vinegrettkaste. Sega kõik kastme komponendid väikeses kausis.
  2. Loputa salatisegu leige veega, nõruta ja asetada suurde salatikaussi.
  3. Kuumuta õli pannil. Lisa seened ja küpseta 5 minutit või kuni seened on pehmed.
  4. Lisa Vöneri viilud ja prae veel minuti jagu.
  5. Vala vinegrett pannile ja vala panni sisu koheselt salatikaussi. Sega, kuni kõik salatilehed on kastmega kaetud. Serveeri kohe.