SÜGISENE ÜHEPAJATOIT VÖNERIGA
Mis võiks olla vihmasel sügisel parem kui soe, mahlakas ja suussulav pajaroog?
180 min
6
KOOSTISAINED
- Vöneri viilud
- 6 kartulit
- 200 g kukeseeni
- 1 sibul
- 1 suur porgand
- vürtspipar
- sool
- 4 loorberilehte
- 6 dl köögiviljapuljongit
VALMISTAMISJUHEND
- Koori sibul ja lõika sektoriteks. Koori porgand ja lõika see viiludeks. Koori ja tükelda kartulid.
- Pese ja jaga kukeseened osadeks. Küpseta paksupõhjalises potis. Lisa Vöneri viilud ja maitseained. Küpseta paar minutit.
- Lisage köögiviljad ja praadige hetkeks. Lisage puljongikuubikud, sool ja loorberilehed.
- Küpseta 150 ° C juures ahju madalaimal restil umbes 2,5 tundi.