SÜGISENE ÜHEPAJATOIT VÖNERIGA


Vaata kõiki retsepte
vöner_ühepajatoit_big.jpg

SÜGISENE ÜHEPAJATOIT VÖNERIGA

Mis võiks olla vihmasel sügisel parem kui soe, mahlakas ja suussulav pajaroog?

180 min 6

KOOSTISAINED

  • Vöneri viilud
  • 6 kartulit
  • 200 g kukeseeni
  • 1 sibul
  • 1 suur porgand
  • vürtspipar
  • sool
  • 4 loorberilehte
  • 6 dl köögiviljapuljongit

VALMISTAMISJUHEND

  1. Koori sibul ja lõika sektoriteks. Koori porgand ja lõika see viiludeks. Koori ja tükelda kartulid.
  2. Pese ja jaga kukeseened osadeks. Küpseta paksupõhjalises potis. Lisa Vöneri viilud ja maitseained. Küpseta paar minutit.
  3. Lisage köögiviljad ja praadige hetkeks. Lisage puljongikuubikud, sool ja loorberilehed.
  4. Küpseta 150 ° C juures ahju madalaimal restil umbes 2,5 tundi.