VÖNERIGA TÄIDETUD SUVIKÕRVITSAD
Suvikõrvitsat muutusid just veel paremaks! Kombineerige kaks vapustavat koostisosa - Vöner ja värske suvikõrvits, et valmistada muljetavaldav ja ülimaitsev täidetud suvikõrvitsaroog.
60 min
KOOSTISAINED
- 3-4 väikest suvikõrvitsat
- 1 pakk (200g) Vönerit
- 2dl riisi
- 4dl vett
- 2 suurt või 3 väikest porgandit
- taimne riivjuust
- Sool
- pipar
- 1 tl paprikapulbrit
- 1tl karrit
VALMISTAMISJUHEND
- Lõika suvikõrvitsad umbes 5 cm paksusteks ketasteks. Kraabi pehme sisemus lusikaga välja, jättes alles umbes 1 cm ääre. Pane sisu kõrvale.
- Lõika suvikõrvitsa sisu kuubikuteks. Koori porgandid ja viiluta need.
- Kuumuta praepann pannil ja lisa paprikapulber ning karri. Lisa porgandiribad ja suvikõrvitsakuubikud. Küpseta 5 minutit.
- Lisa Vöneri viilud ja riis. Prae kiirelt läbi ja. seejärel lisa vesi ja maitsestage soola ning pipraga. Küpseta kaane all umbes 15 minutit või kuni riis on valmis.
- Kuumuta ahi 175 kraadini.
- Täida suvikõrvitsakettad Vöneri-köögiviljaseguga. Raputa üle riivjuustuga ja aseta 15 minutiks ahju.
- Seejärel kuumuta ahi 210 kraadini ja küpseta suvikõrvitsaid veel 5 kuni 10 minutit, kuni juust on kergelt sulanud ja täidis on värviline.
- Serveeri kuumalt.