Suvikõrvitsat muutusid just veel paremaks! Kombineerige kaks vapustavat koostisosa - Vöner ja värske suvikõrvits, et valmistada muljetavaldav ja ülimaitsev täidetud suvikõrvitsaroog.
60 min
KOOSTISAINED
3-4 väikest suvikõrvitsat
1 pakk (200g) Vönerit
2dl riisi
4dl vett
2 suurt või 3 väikest porgandit
taimne riivjuust
Sool
pipar
1 tl paprikapulbrit
1tl karrit
VALMISTAMISJUHEND
Lõika suvikõrvitsad umbes 5 cm paksusteks ketasteks. Kraabi pehme sisemus lusikaga välja, jättes alles umbes 1 cm ääre. Pane sisu kõrvale.
Lõika suvikõrvitsa sisu kuubikuteks. Koori porgandid ja viiluta need.
Kuumuta praepann pannil ja lisa paprikapulber ning karri. Lisa porgandiribad ja suvikõrvitsakuubikud. Küpseta 5 minutit.
Lisa Vöneri viilud ja riis. Prae kiirelt läbi ja. seejärel lisa vesi ja maitsestage soola ning pipraga. Küpseta kaane all umbes 15 minutit või kuni riis on valmis.
Kuumuta ahi 175 kraadini.
Täida suvikõrvitsakettad Vöneri-köögiviljaseguga. Raputa üle riivjuustuga ja aseta 15 minutiks ahju.
Seejärel kuumuta ahi 210 kraadini ja küpseta suvikõrvitsaid veel 5 kuni 10 minutit, kuni juust on kergelt sulanud ja täidis on värviline.