TOFU-TOMATI VORM VÖNERIGA
Jah, Vöner sobib nii eraldi söömiseks kui ka toidu sisse ning eriti hästi just ahjuroogadesse. Proovi ise järgi!
45 min
KOOSTISAINED
- 200g Vönerit
- tomat
- 300g tofut
- 100g vegan juustu
- 1dl kaerakoort
- basiilik
- 1 spl maitsepärmi
- sool
- pipar
VALMISTAMISJUHEND
- Määri ahjuvorm õliga
- Viiluta tomat ja aseta viilud ahjuvormi põhja. Puista peale basiilik.
- Purusta tofu ja sega kokku veganjuustu, kaerakoore ja maitsepärmiga. Maitsesta soola ja pipraga.
- Vala segu ahjuvormi tomativiilude peale. Aseta Vöneri viilud tofukihile, raputa peale riivjuustu ning ürte vastavalt oma maitsele.
- Küpseta 200 ° C ahjus 25-30 minutit, kuni vormiroa pealispind on pruunistunud.
- Enne serveerimist lase vormiroal 15 minutit jahtuda.