TOFU-TOMATI VORM VÖNERIGA


Vaata kõiki retsepte
vöner_kartulivorm_big.jpg

TOFU-TOMATI VORM VÖNERIGA

Jah, Vöner sobib nii eraldi söömiseks kui ka toidu sisse ning eriti hästi just ahjuroogadesse. Proovi ise järgi!

45 min

KOOSTISAINED

  • 200g Vönerit
  • tomat
  • 300g tofut
  • 100g vegan juustu
  • 1dl kaerakoort
  • basiilik
  • 1 spl maitsepärmi
  • sool
  • pipar

VALMISTAMISJUHEND

  1. Määri ahjuvorm õliga
  2. Viiluta tomat ja aseta viilud ahjuvormi põhja. Puista peale basiilik.
  3. Purusta tofu ja sega kokku veganjuustu, kaerakoore ja maitsepärmiga. Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Vala segu ahjuvormi tomativiilude peale. Aseta Vöneri viilud tofukihile, raputa peale riivjuustu ning ürte vastavalt oma maitsele.
  5. Küpseta 200 ° C ahjus 25-30 minutit, kuni vormiroa pealispind on pruunistunud.
  6. Enne serveerimist lase vormiroal 15 minutit jahtuda.

DJDT

Ajalugu

Versions

Aeg

Settings from voner.settings.dev

Headers

Request

SQL queries from 1 connection

Static files (359 found, 0 used)

Templates (4 rendered)

Cache calls from 1 backend

Signals