HERNESUPP VÖNERIGA


Vaata kõiki retsepte
vöner_hernesupp_big.jpg

HERNESUPP VÖNERIGA

Me veganiseerisime klassikalise hernesupi, mis pole ainult maitsev, vaid ka toitev ja rikkaliku proteiinisisaldusega.

60 min

KOOSTISAINED

  • Vöneri viilud
  • 6 kartulit
  • üleöö leotatud herned
  • 2 sibulat
  • 1 suur porgand
  • vürtspipar
  • sool
  • 4 loorberilehte
  • 1 l vett
  • 2 köögivilja puljongi kuubikut

VALMISTAMISJUHEND

  1. Koori sibul ja porgand. Riivi porgand jämeda riiviga, tükelda sibulad. Koori ja tükelda kartulid.
  2. Keeda üleöö leotatud herneid 40 min. Lisa kartuli- ja köögiviljade kuubikud. Keeda, kuni kartul on küps ja herned pehmed.
  3. Prae sibul ja porgand õlis umbes 10 min madalal kuumusel. Püreesta segu saumikseriga ning lisa supi sisse.
  4. Lisa supile Vöner, vürts, loorberileht ja sool. Küpseta veel mõni minut.