VÖNERI LASANJE


Vaata kõiki retsepte
vöner_lasagne_big.jpg

VÖNERI LASANJE

Elu parim lasanje! Lihtne ning kiire valmistada ja mis kõige tähtsam, ülimaitsev Vöneriga lasanje.

60 min

KOOSTISAINED

LASANJE

  • Vöneri viilud 400g
  • lasanjeplaadid
  • kaerapiim 6dl
  • riivitud vegan Mozzarella 200g
  • margariin 100g
  • nisujahu 2spl

PESTO

  • oliiviõli 1 dl
  • basiiliku kimp
  • maapähklid 2 peotäit
  • sidrunimahl 1tl
  • sool
  • pipar
  • küüslauguküüs 2tk

VALMISTAMISJUHEND

  1. Prae Vöner õlis.
  2. Valmista valge kaste: sulata margariin ja lisa nisujahu. Sega ja prae hetkeks. Lisa kaerapiim ja 100 g Mozzarellat. Kuumuta segades kastme paksenemiseni.
  3. Lao Vöneri kiht määritud ahjuvormi põhja, kata lasanjeplaatidega ja vala peale kiht valget kastet. Korda samas järjekorras umbes 3-4 kihti.
  4. Vala kõige peale valge kaste ja raputa sinna peale ülejäänud Mozzarella.
  5. Küpseta lasanjet 175° C ahju madalaimal tasemel 50 minutit. (Näpunäide) Lülita ahi viimaseks 10 minutiks grillfunktsioonile.
  6. Valmista pesto purustades koostisosad saumikseriga. Lisa vajadusel maitseaineid.