VÖNERI LASANJE
Elu parim lasanje! Lihtne ning kiire valmistada ja mis kõige tähtsam, ülimaitsev Vöneriga lasanje.
60 min
KOOSTISAINED
LASANJE
- Vöneri viilud 400g
- lasanjeplaadid
- kaerapiim 6dl
- riivitud vegan Mozzarella 200g
- margariin 100g
- nisujahu 2spl
PESTO
- oliiviõli 1 dl
- basiiliku kimp
- maapähklid 2 peotäit
- sidrunimahl 1tl
- sool
- pipar
- küüslauguküüs 2tk
VALMISTAMISJUHEND
- Prae Vöner õlis.
- Valmista valge kaste: sulata margariin ja lisa nisujahu. Sega ja prae hetkeks. Lisa kaerapiim ja 100 g Mozzarellat. Kuumuta segades kastme paksenemiseni.
- Lao Vöneri kiht määritud ahjuvormi põhja, kata lasanjeplaatidega ja vala peale kiht valget kastet. Korda samas järjekorras umbes 3-4 kihti.
- Vala kõige peale valge kaste ja raputa sinna peale ülejäänud Mozzarella.
- Küpseta lasanjet 175° C ahju madalaimal tasemel 50 minutit. (Näpunäide) Lülita ahi viimaseks 10 minutiks grillfunktsioonile.
- Valmista pesto purustades koostisosad saumikseriga. Lisa vajadusel maitseaineid.