VÖNERI LASANJE


Vaata kõiki retsepte
vöner_lasagne_big.jpg

VÖNERI LASANJE

Elu parim lasanje! Lihtne ning kiire valmistada ja mis kõige tähtsam, ülimaitsev Vöneriga lasanje.

60 min

KOOSTISAINED

LASANJE

  • Vöneri viilud 400g
  • lasanjeplaadid
  • kaerapiim 6dl
  • riivitud vegan Mozzarella 200g
  • margariin 100g
  • nisujahu 2spl

PESTO

  • oliiviõli 1 dl
  • basiiliku kimp
  • maapähklid 2 peotäit
  • sidrunimahl 1tl
  • sool
  • pipar
  • küüslauguküüs 2tk

VALMISTAMISJUHEND

  1. Prae Vöner õlis.
  2. Valmista valge kaste: sulata margariin ja lisa nisujahu. Sega ja prae hetkeks. Lisa kaerapiim ja 100 g Mozzarellat. Kuumuta segades kastme paksenemiseni.
  3. Lao Vöneri kiht määritud ahjuvormi põhja, kata lasanjeplaatidega ja vala peale kiht valget kastet. Korda samas järjekorras umbes 3-4 kihti.
  4. Vala kõige peale valge kaste ja raputa sinna peale ülejäänud Mozzarella.
  5. Küpseta lasanjet 175° C ahju madalaimal tasemel 50 minutit. (Näpunäide) Lülita ahi viimaseks 10 minutiks grillfunktsioonile.
  6. Valmista pesto purustades koostisosad saumikseriga. Lisa vajadusel maitseaineid.

DJDT

Ajalugu

Versions

Aeg

Settings from voner.settings.dev

Headers

Request

SQL queries from 1 connection

Static files (359 found, 0 used)

Templates (4 rendered)

Cache calls from 1 backend

Signals