Elu parim lasanje! Lihtne ning kiire valmistada ja mis kõige tähtsam, ülimaitsev Vöneriga lasanje.
60 min
KOOSTISAINED
LASANJE
Vöneri viilud 400g
lasanjeplaadid
kaerapiim 6dl
riivitud vegan Mozzarella 200g
margariin 100g
nisujahu 2spl
PESTO
oliiviõli 1 dl
basiiliku kimp
maapähklid 2 peotäit
sidrunimahl 1tl
sool
pipar
küüslauguküüs 2tk
VALMISTAMISJUHEND
Prae Vöner õlis.
Valmista valge kaste: sulata margariin ja lisa nisujahu. Sega ja prae hetkeks. Lisa kaerapiim ja 100 g Mozzarellat. Kuumuta segades kastme paksenemiseni.
Lao Vöneri kiht määritud ahjuvormi põhja, kata lasanjeplaatidega ja vala peale kiht valget kastet. Korda samas järjekorras umbes 3-4 kihti.
Vala kõige peale valge kaste ja raputa sinna peale ülejäänud Mozzarella.
Küpseta lasanjet 175° C ahju madalaimal tasemel 50 minutit. (Näpunäide) Lülita ahi viimaseks 10 minutiks grillfunktsioonile.
Valmista pesto purustades koostisosad saumikseriga. Lisa vajadusel maitseaineid.