VÖNER TACOD


Vaata kõiki retsepte
vöner_tacod_big.jpg

VÖNER TACOD

Suurepärane õhtueine, lõuna või hommikusöök. Tacode jaoks on alati ruumi. Proovi Vönerit maisitortillade ja Mother of Sauces kastmega.

15 min 10

KOOSTISAINED

  • 1 pakk Vönerit 200g
  • 1 pakk maisitacosid (8-10tk)
  • salatisegu
  • 1 paprika
  • 1 sibul
  • 1 dl Vöner Mother of Sauces kastet
  • 100 g vegan salatijuustu
  • värsket koriandrit kaunistamiseks

VALMISTAMISJUHEND

Soojenda tacod ahjus või mikrolaineahjus vastavalt pakendi juhistele.

Haki sibul, viiluta paprika, aseta pannile ja küpseta paar minutit õlis, kuni köögiviljad on veidi pehmenenud.

Lisa Vöneri viilud pannile ja prae, kuni kebab on pruunistunud.

Täida kuumutatud tacod kuuma Vöneri ja köögiviljaseguga, salati ja salatijuustuga.

Serveeri Mother of Sauces kastme ja korianderiga.

Naudi kohe.