VÖNER VÕILEIVATORT


Vaata kõiki retsepte
voner_voileivatort_large.jpg

VÖNER VÕILEIVATORT

Võileivatortide hooaeg kestab läbi aasta. Selle mõnusa võileivatordi retsepti abil saad rõõmu pakkuda nii sõpradele kui ka perele.

30 min

KOOSTISAINED

  • 1 pakk Vönerit 200g
  • 1 pakk röstsaia
  • 1 purk kurgi-sinepisalatit 380g
  • 1 pakk veganpasteeti või maitsestatud hummust
  • 1 pakk vegan toorjuustu 250g
  • 1 paprika
  • köögiviljapuljong saia niisutamiseks
  • kirsstomatid
  • vegan vorst
  • viinamarjad
  • söödavad lilled ja roheliste võrsete segu

VALMISTAMISJUHEND

  1. Lõika röstsaiaviiludelt koorik ja säti viilud oma maitse järgi kas ümmargusse või kandilisse koogivormi. Niisuta kiht köögiviljapuljongiga.
  2. Kuumuta Vönerit 1 minut praepannil või mikrolaineahjus. Viiluta paprika.
  3. Sega pasteet ja toorjuust näiteks käsimikseriga.
  4. Esmalt pane röstsaiakihi peale kiht toorjuustu-pasteedi (1/3 vahekorras), pool Vönerit ning hakitud paprika ja kurgi-sinepisalat.
  5. Lao peale teine ​​kiht röstsaia. Niisuta köögiviljapuljongiga. Pane sama kogus samu täidised kui eelmisele kihile. Kata röstsaiakihiga. Lase külmkapis üleöö seista.
  6. Kui võileivatort on vähemalt paar tundi külmas seisnud, saate seda juba kaunistama hakata. Kõigepealt määri toorjuustusegu kogu koogile. Kaunista kirsstomatite, vorstiviilude, lillede, viinamarjade ja võrsete seguga.

Serveeri võileivatort samal päeval.