Võileivatortide hooaeg kestab läbi aasta. Selle mõnusa võileivatordi retsepti abil saad rõõmu pakkuda nii sõpradele kui ka perele.
30 min
KOOSTISAINED
1 pakk Vönerit 200g
1 pakk röstsaia
1 purk kurgi-sinepisalatit 380g
1 pakk veganpasteeti või maitsestatud hummust
1 pakk vegan toorjuustu 250g
1 paprika
köögiviljapuljong saia niisutamiseks
kirsstomatid
vegan vorst
viinamarjad
söödavad lilled ja roheliste võrsete segu
VALMISTAMISJUHEND
Lõika röstsaiaviiludelt koorik ja säti viilud oma maitse järgi kas ümmargusse või kandilisse koogivormi. Niisuta kiht köögiviljapuljongiga.
Kuumuta Vönerit 1 minut praepannil või mikrolaineahjus. Viiluta paprika.
Sega pasteet ja toorjuust näiteks käsimikseriga.
Esmalt pane röstsaiakihi peale kiht toorjuustu-pasteedi (1/3 vahekorras), pool Vönerit ning hakitud paprika ja kurgi-sinepisalat.
Lao peale teine kiht röstsaia. Niisuta köögiviljapuljongiga. Pane sama kogus samu täidised kui eelmisele kihile. Kata röstsaiakihiga. Lase külmkapis üleöö seista.
Kui võileivatort on vähemalt paar tundi külmas seisnud, saate seda juba kaunistama hakata. Kõigepealt määri toorjuustusegu kogu koogile. Kaunista kirsstomatite, vorstiviilude, lillede, viinamarjade ja võrsete seguga.