VÖNERI-PURAVIKU PASTA
Kas teadsite, et Vöner sobib ideaalselt seente ja pastaga? Selles pastaroas ühendasime klassikalised maitsed ja vürtsid koos Vöneriga maitsvaks tervikuks.
30 min
6
KOOSTISAINED
- pennepasta 300g
- Vöneri viilud 200g
- puravikud 200g
- vegan ürditoorjuust 100g
- ürdisegu 1tl
- köögiviljapuljong 3dl
- sidrunimahl 1spl
- sool
- pipar
- oliiviõli praadimiseks
VALMISTAMISJUHEND
- Keeda pasta soolases vees vastavalt pakendil olevale juhendile. Hoia osa keeduvett alles.
- Kuumuta õli pannil. Lisage pannile seened ning praadige krõbedaks, lisa Vöneri viilud, küpseta veel 5 minutit.
- Lisa ürdid, sidrunimahl ja köögiviljapuljong. Küpseta, kuni kaste on paksenenud.
- Lisa kastmesse toorjuust. Küpseta keskmisel kuumusel 3-5 minutit. Vajadusel lisa natuke pasta keeduvett või köögiviljapuljongit. Maitsesta pipra ja soolaga.
- Lisa kastmesse keedetud pasta ja kuumuta enne serveerimist.