VÖNERI-PURAVIKU PASTA


Vaata kõiki retsepte
vöneri_puraviku_pasta_big.jpg

VÖNERI-PURAVIKU PASTA

Kas teadsite, et Vöner sobib ideaalselt seente ja pastaga? Selles pastaroas ühendasime klassikalised maitsed ja vürtsid koos Vöneriga maitsvaks tervikuks.

30 min 6

KOOSTISAINED

  • pennepasta 300g
  • Vöneri viilud 200g
  • puravikud 200g
  • vegan ürditoorjuust 100g
  • ürdisegu 1tl
  • köögiviljapuljong 3dl
  • sidrunimahl 1spl
  • sool
  • pipar
  • oliiviõli praadimiseks

VALMISTAMISJUHEND

  1. Keeda pasta soolases vees vastavalt pakendil olevale juhendile. Hoia osa keeduvett alles.
  2. Kuumuta õli pannil. Lisage pannile seened ning praadige krõbedaks, lisa Vöneri viilud, küpseta veel 5 minutit.
  3. Lisa ürdid, sidrunimahl ja köögiviljapuljong. Küpseta, kuni kaste on paksenenud.
  4. Lisa kastmesse toorjuust. Küpseta keskmisel kuumusel 3-5 minutit. Vajadusel lisa natuke pasta keeduvett või köögiviljapuljongit. Maitsesta pipra ja soolaga.
  5. Lisa kastmesse keedetud pasta ja kuumuta enne serveerimist.

DJDT

Ajalugu

Versions

Aeg

Settings from voner.settings.dev

Headers

Request

SQL queries from 1 connection

Static files (359 found, 0 used)

Templates (4 rendered)

Cache calls from 1 backend

Signals