Kas teadsite, et Vöner sobib ideaalselt seente ja pastaga? Selles pastaroas ühendasime klassikalised maitsed ja vürtsid koos Vöneriga maitsvaks tervikuks.
30 min 6
KOOSTISAINED
pennepasta 300g
Vöneri viilud 200g
puravikud 200g
vegan ürditoorjuust 100g
ürdisegu 1tl
köögiviljapuljong 3dl
sidrunimahl 1spl
sool
pipar
oliiviõli praadimiseks
VALMISTAMISJUHEND
Keeda pasta soolases vees vastavalt pakendil olevale juhendile. Hoia osa keeduvett alles.
Kuumuta õli pannil. Lisage pannile seened ning praadige krõbedaks, lisa Vöneri viilud, küpseta veel 5 minutit.
Lisa ürdid, sidrunimahl ja köögiviljapuljong. Küpseta, kuni kaste on paksenenud.
Lisa kastmesse toorjuust. Küpseta keskmisel kuumusel 3-5 minutit. Vajadusel lisa natuke pasta keeduvett või köögiviljapuljongit. Maitsesta pipra ja soolaga.
Lisa kastmesse keedetud pasta ja kuumuta enne serveerimist.