VÖNERI-TOFU PIRUKAS


Vaata kõiki retsepte
voner_tofupirukas_big.jpg

VÖNERI-TOFU PIRUKAS

Suurepärane soolane pirukas Vöneri ja tofuga igapäevaseks nautimiseks või pidulikuks sündmuseks.

60 min

KOOSTISAINED

  • 1 pakk Vönerit
  • 1 pakk lehttainast
  • 150g maitsestamata tofut
  • 1 pakk külmutatud köögivilju (brokkoli, porgand, paprika vms.)
  • 1 pakk vegan koort
  • 2 spl maitsepärmi
  • riivitud vegan juust
  • sool ja pipar

VALMISTAMISJUHEND

  1. Vooderda küpsetusplaadi põhi ja servad taignaga.
  2. Küpseta Vöner pannil.
  3. Lisa pannile külmutatud köögiviljad ja küpseta veel paar minutit.
  4. Valmista tofukreemitäidis. Purusta tofu kahvli või vispliga, lisa koor ja maitsepärm. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Aseta Vöneri ja köögiviljasegu küpsetusnõusse lehttaigna peale ja vala üle tofu-kooreseguga. Puista üle riivitud juustuga.
  6. Aseta pirukas 200 kraadisesse ahju, 35–40 minutitiks küpsema, vajadusel küpseta veidi kauem kuni tainas on küps. Lase pirukal enne serveerimist umbes 15 minutit seista või naudi täielikult jahutatuna.